Takimi i anëtarëve

Takimi i anëtarëve mbahet me 7. Korrik 2018 ne ora 14:00
ne Lenggries, Tiefenweg 3.

Ne vijim te seances vazhdojme ne te ftuarit me festen verore Camaj.

Programi ditor
1. Pershendetja dhe miratimi i programit ditor
2. Veprimraporti dhe aktualiteti
3. Raporti i arkëtares
4. Kërkesat
5. Fundraising
6. Të ndryshme